img

103-годишен мъж, баща на 15 деца се ожени за 37-годишна жена, за да има още наследници

/
/
/
204 Views

103-годишният иракчанин се ожени за 37-годишна жена, за да има още деца

Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури, роден през 1919 година, решил да се ожени за трети път, тъй като желае да има повече деца, заяви Arab News.

103-годишният иракчанин, който към този момент е татко на 15 деца и на стотици внуци поискал още веднъж да се врече във честност, откакто втората му брачна половинка го напуснала. Избраницата на столетника е 37-годишна жена, а церемонията се състояла при започване на април.

Както сподели един от синовете на Ал-Мансури, татко му изчакал няколко месеца за завръщането на втората си брачна половинка и се решил на трети брак едвам, откакто това не се случило. Самият столетник твърди, че не желае нищо от децата си, а единствено се моли „ да ги благослови Всевишният и да не го оставят “.

Оказва се обаче, че мъжът надалеч не е най-многодетният татко в фамилията. 72-годишният му наследник има 33 деца от девет брака .

По-рано беше обявено, че студентка от Мианмар се влюбила в 57 години по-възрастен от нея пенсионер. Момичето се пробвало да откри в интернет богат жених, само че в последна сметка се влюбила в елементарен възрастен мъж , който е академични учител.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *